fbpx

Om Artbygg

Artbygg AS er en moderne entreprenørbedrift, som hovedsakelig opererer som underleverandør for de store entreprenørselskapene. Siden starten i 2016 har Artbygg AS etablert seg som en foretrukken samarbeidspartner på en rekke større og mindre byggeprosjekter.

Artbygg Project SA3 IMG 49Staben i Artbygg AS består av 10 håndplukkede spesialister innen ulike fagfelt. De fleste har fagbrev på sine kompetanseområder. Ansatte i Artbygg AS har det som trengs av sertifisering til å operere på en avansert byggeplass, blant annet våtromskurs og membransertifiseringer, kurs i bruk av farlig verktøy og i håndtering av stillas. Daglig leder, Piotr Reglinski er selv instruktør for HMS og stillasbygging. Med stor rutine og høy kvalitet, utfører Artbygg AS oppgaver med blikkenslager og montasjearbeid, mur og pus, flislegging, snekkerarbeid, tømring, forskaling, armering.

Artbygg Project SA3 IMG 49Artbygg AS høster stor tillit hos takstmenn og har lang erfaring med reklamasjonsjobber for utbedring av fuktskader og byggefeil.

For effektiv administrering av jobber og ansatte, bruker Artbygg AS digitale verktøy  for aktiv planlegging. Dette sikrer en trygg og oversiktlig arbeidsflyt, til glede for oss selv og våre oppdragsgivere, og det danner grunnlag for gode evalueringer.

Artbygg Project SA3 IMG 49Artbygg AS skal være en trygg og god arbeidsplass for våre ansatte, og vi har stort fokus på HMS. Alle får grundig innføring i regler for sikkerhet og ansvar på norske byggeplasser, og vi jobber aktivt med BHT, SJA og risikovurderingsskjema. De ansatte, som er polske statsborgere, får jevnlige oppdateringskurs i nye produkter, og de gjennomfører program for norskopplæring.

Vårt fokus på sikkerhet og trivsel har gitt resultater. Vi får gjennomgående gode tilbakemeldinger på våre ansatte og arbeidet vi gjør, vi har nesten ingen fravær. Og best av alt; vi har ikke hatt en eneste ulykke siden starten i 2016.

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

Kontakt oss